lauantai 11. helmikuuta 2017

Ainutlaatuinen typeryys on naisten laji

Naisten Marssilla halukkaille tehtiin Yhdysvaltain lipuista hijabeja. Näitä naisia ei kuitenkaan
kukaan pahoinpitele tai tapa, jos he valitsevat olla huivia käyttämättä. Toisin on miljoonilla muilla naisilla.

Naisilla ei ole arvostelukykyä. Tuo väite on toki yleistävä - on myöskin naisia, joilla on arvostelukykyä - mutta yleisiä trendejä katsoen väite on kohtalaisen paikkansapitävä. Typeryyksiä tekevät niin miehet kuin naisetkin, mutta puhuttaessa tajunnanräjäyttävästä, ainutlaatuisesta typeryydestä, ovat alan sankarit lähes poikkeuksetta naisia.

Katsotaanpas vaikka Naisten Marssia, jonka suurin tapahtuma järjestettiin Washington DC:ssä. Länsimaiset naiset kantoivat kylttejä hijabiin pukeutuneesta naisesta ja pukivat rättejä ylleen solidaarisuuden osoituksena -  ja kaikki tämä tapahtui tietysti sharia-lakia kannattavan Linda Sarsourin johdolla. Yhdessä Naisten Marssi -tapahtumassa peräti kuunneltiin tippa linssissä islamilaista rukouskutsua.

Nämä ovat niitä hetkiä, jotka saavat tolkun naiset häpeämään omaa sukupuoltaan. Hijabissa ei ole mitään voimaannuttavaa, se on sorron symboli, johon pukeutuminen ei miljoonille naisille ole valinta vaan hengen ja terveyden säilyttämisen kannalta pakollinen seikka. Islam on maailman suurin naisten sortaja. Minkään muun aatteen alla ei tehdä niin monen naisen elämää kurjaksi tällä hetkellä kuin islamin, ja sharia on naisten oikeuksien kuolemantuomio.

Kuitenkin nämä hyödylliset idiootit toikkaroivat tyynyliinat päässä rukouskutsua kuunnellen ja kuvittelevat sen jotenkin edistävän naisten asiaa, vaikka tosiasiassa heidät on vain ovelasti valjastettu islamin asialle - naisten oikeuksia vastaan.
Shariaa kannattavia twiittejä Naisten Marssin organisoija Linda Sarsourilta.

Ja sitten on islam-käännynnäiset. Jos olet mies ja jokseenkin kusipäinen sellainen, on islamiin kääntyminen tietysti win-win-tilanne. Sinun valtasi vain kasvaa, koska islaminuskon mukaan vaimon on aina toteltava miestään ja naista saa vaikka lyödä, jos hän sanoo vastaan tai kieltäytyy seksistä.

Naiselle islamiin kääntyminen on tietysti tyhmin mahdollinen valinta. Pohjoismainen nainen, joka oikeuksiensa ja vapauksiensa puolesta kuuluu maailman onnekkaimpaan ryhmään, vaihtaa statuksensa huomattavasti heikompaan vapaasta tahdostaan. Hän luopuu itsemääräämisoikeudestaan ja puolittaa oman ihmisarvonsa kirjaimellisesti. Islamilaisen lain mukaan naisen todistajanlausunnon arvo on puolet miehen arvosta ja naisen perintöoikeus puolet miehen osuudesta. Hän luopuu oikeudestaan olla joutumatta perheväkivallan kohteeksi. Tällaisen valinnan edustama uniikki typeryys on naisten laji.

Toki asiassa on huomioitava miesten ja naisten erilaiset suhtautumistavat henkisiin vaurioihin. Henkisesti rikkinäinen mies kääntyy sisäänpäin ja alkaa vaikka juomaan. Naiset ovat miehiä sosiaalisempia, joten henkisesti rikkinäinen, traumatisoitunut tai yksinäinen nainen hakee turvaa yhteisöstä. Tällaiselle naiselle islam voi tuntua emotionaalisesti järkevältä valinnalta. Hän saa yhteisön, johon voi kokea kuuluvansa, ja tyynyliina päässä kulkiessa voi aina tuntea itsensä erityiseksi ja saada ympäristöltä huomiota, jota ei muutoin saisi.

Monet sanovatkin, että naiset tuhoavat yhteiskuntia heikolla arvostelukyvyllään. Väite on osin totta. Henkisesti rikkinäisiä naisia ei koskaan tulisi päästää valta-asemiin, koska heidän motiivinsa ei ole tuottaa menestystä vaan saada hyväksyntää ja huomiota. Tämän vuoksi naisilla on niin merkittävä yliedustus kaikissa hyveliputuksen muodoissa Refugees Welcome -touhusta LGBT-oikeuksien ajamiseen.

Nämä henkilökohtaisen tunteen viemät yksilöt on varsin helppo tunnistaa joukosta: he ovat niitä, joiden periaatteiden toteuttaminen ei poliittisena ratkaisuna tuottaisi suurempaa hyvää Suomen kansalle, mutta saisi itse politiikan vetäjän kokemaan itsensä hyväksi ihmiseksi. Ketään, joka päästää oman tunne-elämänsä yhteisön edun edelle, ei koskaan tulisi päästää sanelemaan mitään yhteisistä asioista päätettäessä.

Joten naisväki: miten olisi, jos paikkaisitte tästedes traumojanne ja huomionkaipuutanne aivan yksityisesti vetämättä meitä muita mukaan tunne-elämänne sotkuihin. Ottakaa turvapaikanhakijoita omaan kotiinne omalla kustannuksellanne. Kääntykää islamiin. Ottakaa mieheltä turpaan, jos se niin houkuttelevalta tuntuu. Tehkää mitä lystäätte, mutta älkää tunkeko näkemyksiänne valtakunnanpolitiikkaan tai odottako, että me ryhtyisimme touhuihinne mukaan tai edes niitä kannustamaan.

7 kommenttia:

  1. Katso Yle Areenassa:

    http://areena.yle.fi/1-3869235

    VastaaPoista
  2. Olisi kiinnostavaa – ja ehkä pelottavaakin – saada tietää, mitä noiden naisten korvien välissä liikkuu. Ovatko he kenties niitä Herttasarjojen (tai minkä nimisiä nuo lukemistot nykyisin ovatkaan) ahmijoita, jotka kaihoisana odottavat, että miks’ ei saavu noutamaan / tuo sheikki uljas sadun ihmemaan, ja haaveilevat siitä uljaasta ja hiukan (mutta ei liian) väkivaltaisesta alfauroksesta. Kun tänä tasa-arvon aikana sellaisia machoilijoita ei hirveästi parveile, ei ainakaan siinä eksoottisessa olomuodossa, he sitten räksytämällä ja räyhäämällä yrittävät ajaa esiin sitä leijonan luontoa niistä Johneista ja Billeistä (meillä tietysti Mateista ja Jusseista).

    Ja melkein yhtä suuri mysteeri minulle on, mistä nuo naiset niihin uutisiin ilmestyvät, kun jokseenkin kaikki tuntemani naisihmiset ovat hyvin täysjärkisiä ja jalat maassa kulkevia ihmisiä.

    Hyvä Joutsen, jos pystyisi hiukan valaisemaan tätä mysteeriä, tekisit suuren palveluksen, vaikka tieto ehkä saattaisi tuskaa lisätä.

    VastaaPoista
  3. Eipä voi kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu...
    Naiset ovat muuten miehiä useammin alttiimpia haitallisille huuhaa-ideologeille, jo alkaen horoskoopeista.

    VastaaPoista
  4. Noilla on oikein kunnolla pölyä ullakolla 😂

    VastaaPoista
  5. Mitä tulee tuohon korottomaan lainaan, niin suosittelen googlaamaan "Islamic finance" tai "..... banking" hakusanoilla, niin selviää tuokin kusetus. Jos palkkiota ei kutsuta koroksi vaan voitoksi (profit), niin ei se tee siitä ilmaista lounasta....

    VastaaPoista
  6. Sauli Niinistö -Juha Sipilä Samanlaisia avauksia peliin
    No tuskin näiden hyväveli valtamedia pyrkyreiden taholta
    Yleä Iltapäivä roska lööppi journalismiatoimittajia
    Mari Pudasta johanna Vehkoja
    IL-IS HS -Kotkavirrat Jari Aleniukset Atte Jäskeläiset Petri, Hakala IL päätoimittaja
    Maikkarin ja Ilta-Sanomien päätoimittajat Merja Ylä-Anttila Ulla Appelsin. pitävät palkkakärkeä Alma Media Suomi Oy tä Sanoma konsernia Kohtaan *ikinä luvassa*
    - https://www.sanoma.com/fi
    http://www.marmai.fi/…/maikkarin-ja-ilta-sanomien…
    He ovat riipuvaisi niistä toimittajista että suosio pysyy vakana vaikka valhein
    Vai mitä Atte Jäsekeläinen ja kaikki suomen valtamedia julkaisujen media pamput
    Toimittajat päätoimittajat
    Merja yli-Anttila Mtv 3-komentaa Erkki Liikasen kanssa muita *rehelisempiä* toimittajia
    Hei te häiritsette minun Ja Erkin Suhmurointia hyväveli palaveria *liiketoimintaa*
    eli Päätoimitajat tämä on totuus oikeasti mitä ihmiset ajattelevat valtamediasta
    se on suomalaisten enemmistön mielestä epäluotetava
    poliitisesti vasemmalle väritynytta vahvasti olevaa puoleelista kuraa
    Trump hyökkäsi rajusti mediaa vastaan:
    ”Se ei ole minun viholliseni, se on amerikkalaisten vihollinen”
    Herranjumala voiko nerokaamin asiaa esitää
    koska tuo on totuus Esimerkinnä suomen kansalaisten epäluottamukseen Yleisradion riipumatomuteen on enemistön 53 prosenttia ihmisistä
    Tutkimuksessa minkä Yle itselensä tilasi
    ja kaiken kukkuraksi he Yle salaa sen raportin oleenaisia mielipide mittauksia
    Ihmetystä herätää täysin toistensa kanssa vihamielisten ideologiat miten he sitä ihmisille tyrkyttävät uutisita ajankohtais ohjelmiin kuva kerrontaa väheksymättä
    aina mamut väkisin tungetaan kuviin haastateluihin Ylen Uuutisten video klipeissä
    Ylen tyrkytys uutisointi - ihanointi punavihreiltä Vasuri poliitisesti aktiivi toimittajilta
    yritys vaikutaa asioihin henkilökohtaisesti
    käyttämällasananvapautaan journalisti ammattiaan väärin tyrkytämälä poliitista ideologiaansa täysin puoleelisesti ja eristämällä eri mieliset totaalisesti
    keskusteluista uutis jutuista pois
    Siis mitä yle* tyrkytää* selvenykseksi
    maahanmuutajat islam muslimit
    ja toinen homo seksuaalisuus kaikkine pervoiluineen päivineen pride kulkueineen ymm
    kristityinen pappeineen jotka pylistelevät mekaan päin ja se on kivaa
    Ja kolmantena tämä täydelinen vasemmisto väkivallan pimimätäminen puheenaiheena
    Tai heidän tekemiset ilkivalta väkivalta No Comment
    Atte Jääsekeläisen määräys ohjeistus luulisin ja myös
    Ylen vasemmisto siiven tomittajien hyväksymä ideologia toiminta malli
    Vasemmiston sitä parempaa oikeutetumpaa väkivaltaa jopa fasismia pahimilaan eri mieltä Olevia kohtaan täydelinen sensuuri tai uutiseen yhteydessä
    tapahtuva tiedon pimitäminen + Maahanmuutajien rikoksista tekijän tuntomerkkien salailu jopa erittäin vakavissa törkeissä rikoksissa
    Murha pedofilia raiskaukset
    Tai naisten marssin feministi jotka kannatavat sharian-lakia
    Voiko enää kipeämpää mielenvikaisempaa ristiriitaisempaa
    asiaa keskenään toitotaa yhtä aikaa
    Feminismi -Sharian laki islamin muslimi uskonto
    Ei voi Mutta YLE voi

    VastaaPoista
  7. Voisiko Tiina puhua fasebook sensuroinista jota tapahtuu ihan joka asian tiimoilta
    Jos se ei sovi valtamedian ideologiaan
    Trumph on hyvä esimerkki iltasanomien ja iltalehden modifaatorit julkaisevat ainoastaan jopa täysin järjetömät herjaus viestit hänestä ja sensuroivat häneen positiivisesti olevat viestit eli kyse on täydelisestä todella sananvapautta rikkovasta laittomasta toiminta mallista mädätyksestä valtamedian toimijoilla eristä muiden mieli piteet keskustelusta
    T-Joseph Goebbels
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels#NSDAP:n_valtakunnanpropagandajohtaja
    Esimerkki
    Trump tviittasi, poisti tviitin ja tviittasi uudelleen: "Valeuutismediat ovat amerikkalaisten vihollisi Kommentit
    Erkki Lindberg
    Onkohan henkilöllä kaikki matot suorassa? Kohtahan tää on kuin suoraan jostain teinimaailmasta revästyjä ulostuloja. Ei varsinaisesti vaikuta aikuisen tavalta toimia ottaen huomioon että on suurvallan presidentti. Ei nää ulostulot enään voi mennä alkukankeuden piikkiin vaan ne ovat valittu tapa toimia. Perin erikoista.
    Tom Örn ·Dikkaa Hilarystä tämä ukko on minusta jonkun iltalehden luoma feikki profilli tamä on aina näillä nasevilla huippu suosituilla komenteilla tuolla aukomassa päätään kun puhtaan Trumphin herjaamisesta negatiivisesta uutisoinista
    https://www.facebook.com/tom.orn.5
    Yhdysvallan demokratia edellyttää vapaata mediaa. Vapaa media ei uhkaa koskaan kansaa mutta on selkeä vihollinen Trumpin kaltaiselle, epärehelliselle politiikolle. Autoritaarisen hallinnon suurimmat viholliset ovat vapaa lehdistö ja riippumatonta oikeuslaitos. Nämä ovat olleet niin Trumpin kuin esim. Venäjän, Turkin, Unkarin ja Puolan johtajien ensimmäiset hyökkäysten kohteet. Samat kohteet ovat myös Suomen äärioikeistolla. Onneksi, niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin, on demokratia niin vahva ettei tällaiset Trumpit ja Halla-Ahot voi sitä maasta hävittää. Uhata ja hyökätä niitä vastaan kyllä voi. Voittaa ei voi koskaan

    Twitter sensurointi vain negatiiviset viestit thrumphista julkaistaan
    broadcast news analyst Ashley Beckford (@ACTUALLY1ASHLEY) exposes Twitter's censorship
    of President Donald Trump's tweets. Paul Joseph Watson's article asserts that Twitter could be censoring positive replies to Trump’s tweets, leaving only negative responses to be prominently featured
    https://www.youtube.com/watch?v=Ia4xhYJxGIM

    VastaaPoista