sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Uutta tietoa Kajaanin henkirikoksesta


En ole Milwaukeen rasistimellakoiden jälkeen tehnyt uutisjuttuja, mutta lukija tarjosi lisätietoa Kajaanin Otanmäessä tapahtuneeseen henkirikokseen, joka on mielestäni hyvä tuoda esille. Otanmäen kylässä sijaitsevasta metsiköstä on löydetty miehen ruumis. Uhrin henkilöllisyys on tiedossa, mutta en sitä julkaise. Hän on paikallinen, kantasuomalainen mies. Toinen taposta epäilty on maahanmuuttaja, jota alla olevassa kuvassa viedään poliisiautoon Otanmäen vastaanottokeskuksesta.

Paikkakunnalta kerrotaan myös, että paikallisilla ja tulijoilla olisi ollut tappelua vastaanottokeskuksessa. Ilmeisesti paikalliset olivat kostomielellä menneet vokkiin tappelemaan. Eilisiltana paikallisessa kuppilassa taas oli ollut maahanmuuttajien taholta häiriköintiä.

Forssan ja Nurmijärven tapahtumien jälkeen on tapahtunut lisää yhteenottoja muuallakin. Keuruulla maahanmuuttajat ja paikalliset olivat joukkotappelussa, joka oli lähtenyt liikkeelle huutelusta ja muusta provokaatiosta.

Tiedot Kajaanin tapauksesta ovat siis on paikallisilta saatua tietoa, jota ei ole viranomaisten taholla vahvistettu tai valtamediassa julkaistu. Suuret kiitokset lukijalle, joka tiedon välitti.

Muita uusimpia tekstejä: Etkö sinä autistinen paskasakin juntti tajua edes tuntea syyllisyyttä?
Älynväläys Suomen Kuvalehdessä

*Edit: viimeisessä kohdassa paikan nimeä mainitessani kirjoitin sen väärin. Paikka on Otanmäki, ei Otanniemi.

Edit 12.9. klo 11:30: Oulun poliisi on julkaissut maanantai-aamuna tiedotteen, jonka mukaan pidätettynä teosta on kaksi irakilaista miestä. Tekoa tutkitaan tappona.

15 kommenttia:

 1. Keskustelin juuri tästä tapauksesta erään suvaitsevaisen kanssa. Vakiovastaus häneltä; -tappavathan suomalaisetkin...

  Totesin että jos hänellä on kotonaan torakkaongelma, niin ratkooko hän sen samalla logiikalla?


  Eli ottaa taloonsa lisää torakoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä suomalainenkin tappaa mut ei vieraassa maassa.

   Poista
 2. Ei taida han-logiikka kelvata suomalaisten rasismista syytettyjen kohdalla: onhan ulkomaalaisissakin rasisteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ulkomaalaisissa??...jos minulta kysytään niin nehän ovat opetettuja rasisteja.....

   Poista
 3. Mistä rasismi tulee suomeen??? Katsokaa kartasta maailman rasistisimmat maat, ja verratkaa sitä siihen mistä tulijoita tulee, aika yhtenevät kartat ;) ja rasmus järjestö on äärirasistinen järjestö joka tukee rasismin ja rasistien leviämistä eurooppaan ja suomeen, maailman rasistisimmista maista,

  VastaaPoista
 4. Tämä olisi ensimmäinen julki tullut mamun tekemä tappo tai murha vuoden aikana. Tässä on todellakin vaara paisua ongelmaksi kostoineen. Mamujen kulttuurissa kosto on vihan moottori ja siksi todella pahastuttu jolle oikein hoideta.

  VastaaPoista
 5. on näitä jo useampiakin olliut suomessa mutta yle ja media joukolla pyrkii pimittämään kaiken tiedon kansalta, raiskauksista puhumattakaan jotka on viime tilastojen mukaan jo nousseet vain 600% siitä mitä kantaväestön keskuudessa niitä tapahtui ENNEN pakolaisten tänne tunkeutumista. ja lieveilmiönä vielä valtion kassan hupeneminen useilla kymmenillä miljoonilla näiden vapaamatkustajien hyvinvoinnin kustannuksiin, eihän ne muutkaan maat noille mitään maksa ,tehköön töitä jos haluaa täällä elää .muttei ilmaiseksi.

  VastaaPoista
 6. http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kainuu/poliisi-vahvistaa-otanmaen-taposta-epaillyt-irakilaisia/

  VastaaPoista
 7. Monikulttuurisuus on rikkautta. Ei mulla muuta. Terv. Stubbi G-A

  VastaaPoista
 8. Nuo irakilaiset on nyttemmin julistettu vangituiksi. Toinen on 1998 ja toinen 1987 (?) syntynyt. Nimiä ei ole julkistettu eikä tekotapaa.
  Se että tekotapaa ei ole julkistettu viittaa kyllä vahvasti tiettyyn suuntaan.

  VastaaPoista
 9. ...eli pää on hakattu irti, vai?

  VastaaPoista
 10. Sana "ryöstö" ilmestyi otsikoihin ihmeteltävän nopeasti . Mitä näiltä vok asukkailta puuttuu ? Ruoka ,lämmin huone , SPR:n huolenpito , lääkärinpalvelut , kännykät , TV:t ,harrastusrahat ja paikat , vapaus ?? Murhan motiivina kuitenkin ryöstö . Ettei nyt vaan vietäisi keskustelua pois niistä poliittisesti ei niin kivoista muista motiiveista .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muslimi saa monta syntiä anteeksi kun tappaa vääräuskoisen!

   Poista
 11. Vääräuskoisten pitäisi alistua allahilaisille ja siten siis allahille...

  VastaaPoista