keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Miksi vasemmisto yrittää vaientaa mutta me emme

Junesilta ja minulta on usein kyselty, miten jaksamme kulkea vasemmistolaisten keskustelutilaisuuksissa ja paneeleissa kuvaamassa ja kuuntelemassa moista roskaa. 

Ensinnäkin kyseessä on eräänlainen kansalaisjournalismi: jos me emme olisi näitä tilaisuuksia kuvaamassa, ei niitä kukaan muukaan kuvaisi. Me siis tuomme jotain sellaista suuren yleisön nähtäville, joka muuten jäisi huomiotta. Toisekseen vasemmiston näkemyksille on hyvä tuottaa näkyvyyttä.

On hyödyllistä, että kansa pääsee näkemään, millaisista hörhöilevistä totalitääreistä on kyse. Me emme koskaan voisi saada vihervasemmistoa näyttämään niin huonolta kuin he itse parhaalla esiintymisellään saavat. He laukovat typeryyksiä, toistelevat 20 vuotta sitten kumottuja monikulturistien argumentteja kuin ne olisivat suuria, tuoreita neronleimauksia ja parhaassa tapauksessa käyttäytyvät kuin mitkäkin pikkufasistit ja pyrkivät vaikkapa estämään meitä kuvaamasta julkista tapahtumaa, kuten Oulun Rauhanpuolustajat tekivät.

Mikäli emme olisi menneet Rauhanpuolustajien paneeliin, useimmat eivät heistä olisi kuulleetkaan. Mutta koska menimme sinne, heidän keskinäinen hölmöilynsä päätyi kaikkien nähtäville ja naama punaisena huutaminen ja johtojen repiminen laitteistamme päätyi keskustelufoorumeiden naureskelun sekä jopa remix-videon kohteeksi.

Tästä samasta syystä kansallismieliset jakavat esim. Rasmus-ryhmän, Refugee Hospitality Clubin tai Naisasialiitto Unionin julkaisuja: jos heidän argumenttinsa olisivat millään tavoin vetoavia, meille olisi haittaa niiden jakamisesta, mutta koska kaikki voivat ne todeta täysin naurettaviksi, on näkyvyyden tarjoaminen heille vain hyödyllistä oikeistolle.

Rasmuslainen järkeilee turvapaikanhakijoiden käyttämättä jääneitä aikoja kalliille yksityishammaslääkärille.
Samahan se on tarkastaa vaikka tulkin hampaat kun kerran siellä ollaan! (Kuvankaappaus: PT-Media)

Koska monien käsityksestä poiketen oikeisto ja vasemmisto eivät ole saman kolikon kaksi puolta vaan lineaarisen janan kaksi eri päätä, ovat heidän metodinsa tässäkin asiassa täysin erilaiset. Olen taas kerran Facebook-bännissä, enkä ole ainoa. Näin vaalien alla vihervasemmisto on aktivoitunut organisoimaan ilmoituskampanjoita näkyvimmistä kansallismielisistä - todennäköisesti kuntavaaleja sabotoidakseen.

Facebook-ilmoitusten lisäksi sekä Junes että minä olemme saaneet liudan hupaisia Youtube-ilmoituksia. Toisin kuin Facebookissa, Youtubessa ilmoitukset tarkastaa oikea ihminen, joten toiminnon väärinkäyttö kiusaamiseen on vaikeampaa. Junesin ensimmäinen ilmoitus todettiin jo Youtuben taholta perättömäksi. Olen kohtalaisen varma, että niin käy myös minun videoistani tehdyille ilmoituksille, kunhan ilmoitukset tarkastetaan. Eräskin ilmoitus väitti, että videoni kohdassa 5:15 tapahtuu yksityisyyden loukkaus. Muuten ihan hyvä yritys feikki-ilmoitukseksi, mutta kyseinen video nyt sattui olemaan vain 1 min. 26 s. pitkä.

Vihervasemmisto haluaa vaientaa kansallismieliset, koska he tietävät, että mikäli saamme asiamme esitettyä ja ihmisten kuuluviin, ihmiset taipuvat meidän kannallemme. Niin on tietysti jo käynyt, kuten viimeaikaiset kyselytutkimukset suomalaisten tai eurooppalaisten suhtautumisesta haittamaahanmuuttoon osoittavat. Koska argumentoinnin kentällä ei pärjätä, vihervasemmisto tekee älyllisen antautumisen ja turvautuu epä-älylliseen. Silloin ryhdytään vaientamaan ja häiriköimään, koska he eivät koskaan voisi voittaa vain omia kantojaan esittämällä.

Tässä korostuu oikeiston ja vasemmiston argumentaation tasoero suorastaan herkullisella tasolla: he yrittävät vaientaa meitä, me yritämme saada heille lisää näkyvyyttä. Ja hyvistä syistä.

7 kommenttia:

  1. Juuri näinhän se menee. :) Siksi keskusteluyhteyttä on pidettävä yllä, että maahanmuuttokritiikittömät (joiden argumentit todella ovat pakkoruotsittajien tasoa) pääsevät itse möläyttelemään. Se vie uskottavuuden paljon tehokkaammin kuin mikään, mitä itse osaisi heistä sanoa. :D

    Toki on sitten se pieni ääripään mustavalkoisten kupla, joka ei ota vastaan tietoa eikä todellisuutta vaan missä taputellaan samanmielisiä selkään. Mutta heillä ei tule olemaan koskaan valtaa pilata Suomea.

    VastaaPoista
  2. "Koska monien käsityksestä poiketen oikeisto ja vasemmisto eivät ole saman kolikon kaksi puolta vaan lineaarisen janan kaksi eri päätä... "

    Tämä on niin totta! Itse olen yrittänyt toitottaa samaa vuosikausia, mutta sinulla kun on näkyvyyttä, toivo taas herää, että joku asian huomaisi.

    Natsit, l. kansallissosialistit, eivät ole äärioikeistolaisia, eivätkä minkään sortin oikeistolaisia, vaan melko tavallisia antinationalistisia vasemmistolaisia.

    VastaaPoista
  3. Oikein hyvin ilmeni se valheeseen turvautuminen tuossa "palautusteatterissa". Siellä joku on hyvin tietoinen, että miten tyhmyys tiivistyy isossa porukassa. Ja sitä käytetään hyväksi. Nykyvasemmisto on tyhmää sakkia.

    VastaaPoista
  4. Näillä maailmanparantajilla ei ole mitään käsitystä todellisuudesta.
    Lähi-ldästä ja Afrikasta olisi tulijoita vaikka toista miljardia!
    Me suomalaiset olemme mitätön vähemmistö maailmassa, emme voi olla maailman sosiaalitoimisto!
    Vassarit eivät tajua että pyytäjiä riittää mutta maksajat loppuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tulijoiden jono esim. Afrikasta pitenee kaiken aikaa. Siellä sakkia piisaa. Pankrotti ja anarkia tulee meille tässä maailmanhalauksessa. Suomi muuttuu kehitysmaan kaltaiseksi lääväksi.

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Carl Bildt jatkaa kuittailua Trumpin Ruotsi-puheista – ”Jättäisi golfin väliin ja tulisi itse katsomaan”
    http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005102996.html

    onko kutsu vielä voimassa vaikka osalistua ruotsin terroristi teon uhrien hautajaisiin

    ILTASANOMAT Käytti tätä ukko pelkästään anti thrumph vihansa välikappaleena
    enään ei keltaisen roska propaganda iltapäivälehdistön Carl Bild kommenteja ei näy missään
    ihme juttu kun kiinostus lopahti kun aikaisemmin lööpit huusivat tämän idiootin kommenteistä
    tämä on yksi hyvä esimerkki kun iltapäivä lehdistö tuotaa propagandaa ja kaivaa
    HEILLE JUURI SOPIVAT HENKILÖT LÖÖPEIHIN
    Taitaa Carl Bild kommentit olla vähemmän kiinostavia en ole löytänyt yhtäkään kommentia ukolta enään IL IS YLEN HS THRUMP VIHA PASKA JULKAISUITA
    voi olla että hänen lausuntonsa ovat kääntyneet häntä vastaan ja häntä pidetään maailman tyhmimpänä kusipäänä ruotsissa niin luulisin ja IL IS HS YLE TIETÄÄ SENKIN TEHTYÄÄN ITSESTÄÄN ENSIN TÄYDELISIÄ IDIOOTEJA BILDT TRUMPH VIHA PROPAGANDA LÖÖPEILÄÄN
    SEN SIJAAN ILTASANOMAT ILTALEHDEN TOIMITTAJAT OVAT TAAS ALKANEET VOIMAAN HENKISESTI PAHOIN
    Outo Hitler-kommentti Valkoisessa talossa – onko lehdistöpäälliköllä vakavia puutteita historiantuntemuksessa? Julkaistu: 11.4. 13:04 lähteena tas fake news propaganda thrumph viha vale sivusto CNN
    Samu Lehtonen HaKeudu posttraumatisen thrump stressin takia hoitoon koska sitä sinä tarvitset sama juttu tälle pahimalle suvakki kusipää göppels propagandistille
    NYT: Trump viettänyt golfkentällä jo 17 päivää virkaanastujaistensa jälkeen
    http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005166468.html Julkaistu: 11.4. 13:04
    Uutiskanava CNN:n laskelmien mukaan
    New York Timesin selvityksestä käy kuitenkin ilmi
    Katariina Karjalainen
    I HATE YOU* FUCKING LIAR CUNT *
    CNN: Trumpin matkoista 18 miljoonan lasku vain 80 päivässä – Obama käytti 92 miljoonaa kahdeksassa vuodessa
    STT
    EN YMMÄRRÄ KUN NÄMÄ TYPERYKSET EIVÄT EDELEENKÄÄN TAJUA
    ETTÄ HEIDÄN LÄHDE VALEMEDIOIHIN EI LUOTA ENÄÄN KUKAAN
    Uutiskanava CNN:n laskelmien mukaan
    New York Timesin selvityksestä käy kuitenkin ilmi
    NIIN MIKÄ KÄY ILMI
    ETTÄ HE JAUHAVAT PELKÄÄ PASKAA JA JOKA VITUN TUNTI PAIVÄ KUUKAUSI
    AMERIKASA KERÄTÄÄN ÄÄNIÄ ADRESSIIN CNN TOIMINNAN LAKKAUTAMISEN PUOLESTA
    FAKE NEWS THRUMPH VALE VIHA UUTISOININ TAKIA
    JONKA KAIKKI TAJUAVAT JOPA DEMOKRATTI PUOLEEN KANNATAJAT POLIITIKOT PÄÄTÄJÄT MUU VALTAMEDIAN TOIMITTAJAT USASSA
    MUTTA ILTASANOMAT EIVÄT EIKÄ ILTALEHTI
    SE KERTOO JO ¨NÄIDEN LEHTIEN IDIOOTISMISTA JA LUKIOIDENSA MEDIALUKUTAIDON ALIARVIOINISTA SILMÄÄN KUSEMISESTA JOTAIN TODELLA HUOLESTUTAVAA

    VastaaPoista